Naše služby

Poradenstvo

- poradíme vám ako čo najlepšie zhodnotiť vaše investičné striebro a získať tak hotovosť na ruku za strieborné investičné tehličky a strieborné investičné mince, ktoré vlastníte. Príďte navštíviť našu pobočku v Bratislave.

 

Ocenenie investičného striebra

- ocenenie vášho investičného striebra v závislosti od jeho čistoty, kvality a počtu karátov, aktuálna cena striebra sa odvíja od ceny na svetových trhoch a burzách. Zistiť cenu vašich strieborných investičných tehličiek alebo mincí môžete aj v katalógu investičného striebra. Zabezpečíme výkup investičného striebra za najlepšie ceny na trhu.

 

Výkup investičného striebra

- vykúpime vaše investičné striebro a strieborné investičné produkty na našej pobočke v Bratislave. Stačí ak nám zavoláte a my vám poskytneme ďalšie potrebné informácie. Aké strieborné predmety vykupujeme sa dozviete na nasledovnej stránke "čo vykupujeme"


Investovanie do striebra

- striebro ako ušľachtilý kov je burzová komodita ktorá je považovaná za veľmi významný investičný nástroj. Slúži na ochranu finančných prostriedkov proti inflácií. Jeho cena je relatívne stabilná a fyzicky je striebro ľahko uchovateľné.


Zakladanie investičného striebra

- potrebujete finančné prostriedky? Vlastníte investičné striebro? Príďte k nám a založte svoje striebro.

 

Ďalšou z oblastí, ktorej sa venujeme je aj výkup starožitností, a to najmä starého nábytku, historických hodín, starožitných obrazov, sôch a iných cenných predmetov.